tuotanto

Matti Tuomola Oy:n päätuotteita ovat itse pakatut, tilalla viljellyt vihannekset.

  • porkkana
  • punajuuri
  • lanttu
  • nauris
  • palsternakka

Nykyisin kotimaiset porkkanat riittävät lähes ympäri vuoden eli viimeisiä pakataan touko-kesäkuulla.
Satunnaisesti pakataan myös pieniä eriä muiden viljelijöiden tuotteita sekä mm. ulkomaista porkkanaa, mikäli kotimaisen porkkanan tuotanto ei jostain syystä riitä kattamaan tarvetta.

tuotteet

Tukkuihin, kauppoihin ja torikauppiaille

Kesäkautena käsinnostettua nipputavaraa toimitetaan pääkaupunkiseudulle kauppoihin, tukkuihin ja torikauppiaille. Kaikki tuotteet kuljetetaan itse omilla asianmukaisilla kuorma-autoilla asiakkaille.
Osa tuotannosta menee samassa pihapiirissä toimivalle Vörlön Vihannes Oy:lle.

Nauris-Matti

Nauris-Matti on Matti Tuomolan Oy:n rekisteröimä tuotemerkki.

Matti Tuomola Oy kuuluu Kotimaiset Kasvikset ry:n ja meillä on oikeus käyttää pakkauksissamme Puhtaasti kotimainen ja Sydänmerkkiä.

Auditoitu laatutarha

Auditoitu laatutarha

Perheyritys jossa tuotteiden puhtaus ja laatu, tuotannon turvallisuus, mahdollisimman vähäinen ympäristökuormitus sekä työntekijöiden hyvät olot ovat etusijalla.

Kotimaisia kasviksia

Kotimaisia kasviksia

Päätuotteita ovat itse pakatut tilalla viljellyt vihannekset. Asiakkaita ovat kaupat, tukut ja torikauppiaat. Tuotteet kuljetetaan asiakkaille omilla asianmukaisilla kuorma-autoilla.

Perheyritys

Perheyritys

Maukkaita ja terveellisiä tuotteita suomalaisesta maasta jo vuodesta 1950. Yrittäjyyttä Tuomolan suvussa jo neljännessä polvessa. Laadukkaasti ja maukkaasti.