Matti Tuomola Oy

Porkkanan viljelyn tilalla aloitti Matti Tuomolan isä Eemeli Tuomola 1950-luvulla muutaman aarin viljelyksillä.

Matti ja Aino Tuomola perustivat yrityksen vuonna 1988. Samoihin aikoihin rekisteröitiin myös Nauris-Matti tuotemerkki. Matti laajensi toimintaa, osti peltoja lisää viljelyksille, rakensi kylmiöitä, osti nostokoneet ja pakkauskoneen. Matti ja Aino Tuomolan pyörittäessä yritystä mukana olivat koko ajan myös lapset Reijo ja Riitta puolisoineen.

Matti Tuomola Oy

Sukupolvenvaihdoksen yhteydessä 2007, yhtiömuoto muutettiin Ky:stä Oy:ksi ja yrittäjiksi ryhtyivät Reijo ja Jenni Tuomola, jotka jatkoivat porkkananviljelyä tilalla.
Matin tytär Riitta ja puolisonsa Vesa Launiainen ostivat Vörlön Vihannes Oy:n.
Tällä hetkellä tilalla on viljelyksessä vuosittain vähän yli 100ha.

Nykyisin porkkanat nostetaan yhdellä itsekulkevalla porkkanannostokoneella sekä kahdella traktorikoneella.

Pakkaamon puolella on kolme pakkauskonetta.

Matti Tuomola Oy

Matti Tuomola Oy on koko olemassaolonsa ajan ollut vahvasti perheyritys, jossa perhearvot ja sitoutuminen tekemiseen on ollut vahvasti läsnä.
Toisen polven yrittäjät  Matti ja Aino ovat edelleen mukana toiminnassa ja auttavat aina tarvittaessa. Mukana ovat myös jo neljännen polven Tuomolat sekä heidän puolisonsa!

Matti Tuomola Oy

Auditoitu laatutarha

Auditoitu laatutarha

Perheyritys jossa tuotteiden puhtaus ja laatu, tuotannon turvallisuus, mahdollisimman vähäinen ympäristökuormitus sekä työntekijöiden hyvät olot ovat etusijalla.

Kotimaisia kasviksia

Kotimaisia kasviksia

Päätuotteita ovat itse pakatut tilalla viljellyt vihannekset. Asiakkaita ovat kaupat, tukut ja torikauppiaat. Tuotteet kuljetetaan asiakkaille omilla asianmukaisilla kuorma-autoilla.

Perheyritys

Perheyritys

Maukkaita ja terveellisiä tuotteita suomalaisesta maasta jo vuodesta 1950. Yrittäjyyttä Tuomolan suvussa jo neljännessä polvessa. Laadukkaasti ja maukkaasti.